Groepsactiviteiten (stopgezet)

Binnenkort een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje?  Wat is er leuker dan het water op om lekker een stukje te peddelen?  Met instructies van een begeleider kunnen 7 deelnemers overal in Nederland het water op.

Waar?

Zeebaard beschikt over een trailer en daarom is vrijwel elk vaarwater in Nederland bereikbaar.  De thuishaven van Zeebaard is Leiden.  Locaties zoals de hollandse plassen, de grachten van Leiden, Haarlem, Delft en Amsterdam worden regelmatig bevaren.  Ook andere locaties zoals de Biesbosch, het Twiske en Utrechtse plassen zijn goed bereikbaar.  Wat te denken van de Weerribben?  Geef je wensen aan, en we zoeken samen naar een geschikte locatie.

Plannen van een tocht

De tocht wordt afgestemd op jouw wensen.  Indien je een voorkeur hebt voor een locatie, geef dit dan aan ons door.  Starten bij een cafétje?  Geen probleem.  Aan de hand van jouw voorkeuren zoeken we een goede instapplek en zetten een leuke tocht in elkaar.  We houden altijd rekening met veiligheid op het water, weersomstandigheden en overig vaarverkeer.

Voor Wie?

Voor alle groepen die mee willen varen.  Een groep vriend(inn)en, grote gezinnen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, etcetera.

Wat zijn de kosten?

Dat is afhankelijk van het aantal personen en hoe lang en waar je wilt varen.  Richtprijs is €27,50 incl. btw voor 1,5 tot 2 uur varen per persoon.  Neem gewoon even contact op voor een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte.

Meer dan 7 personen?

Zeebaard beschikt over 7 kajak’s voor deelnemers.  Is de groep iets groter?  Laat het weten dan proberen we extra boten en voorzieningen te regelen.

Reserveren

Voor contactgegevens, zie deze pagina.  Een vroege reservering geeft zekerheid over beschikbaarheid van boten en begeleiding.  Ben je toch laat en wil je morgen, of vandaag nog varen?  Neem direct contact op, mogelijk is er nog ruimte om iets te organiseren.

Waarom kajakken met Zeebaard?

Zeebaard is bekend met het water en alles wat nodig is om een aantrekkelijke tocht te organiseren.  Zeebaard zorgt voor goed materiaal; goede boten met comfortabel zitje.  Door gebruik van een trailer is vrijwel elk vaarwater in Nederland bereikbaar.  Er is altijd een begeleider aanwezig die waakt over veiligheid en comfort van de deelnemers.

Een reservering annuleren

Kosteloos afzeggen van een tocht op maat kan tot 3 dagen van tevoren.  Indien later wordt afgezegd worden kosten in rekening gebracht omdat boten en begeleiding voor die dag zijn gereserveerd.  Mocht de tocht door weersomstandigheden niet doorgaan dan worden er geen kosten in rekening gebracht.